Ballerup på DKU sommerlejr.

Igen i år var Ballerup stærkt repræsenteret på den årlige DKU sommerlejr med deltagelse af alle klubber i DKU. Ud over en palette af spændende og inspirerende træningspas med nogle af landet bedste instruktører bød lejren på topkæmperne Sensei Edit Abraham og Senpai Szepesi Csenge fra Ungarn. Fire meget udbytterige dage, der både gav rig mulighed for at udvikle de karatemæssige færdigheder inden for alle Kyokushin-disciplinerne og lejlighed til at skabe og udvikle venskaber og relationer Kyokushin-udøvere imellem. 

På tredjedagen var der graduering. Særligt skal fremhæves senpais Susan Bergqvist fra Nansensgade og Tina Dettmann fra Roskilde, som begge bestod til Nidan (sort bælte 2. dan). Fra Ballerup bestod alle, der var oppe; Kimie til 8. kyu, Niels og Gustav til 7. kyu/mon, Gitte til 6. kyu, Christian til 4. kyu og Jeppe til 2. kyu. Stort tillykke til alle for en flot indsats. 

Tusind tak til alle der bidrog til en virkelig god lejr. Vi ses til DKU sommerlejr i 2014. 

Ballerup Kyokushin Karate © 2013  ¦ Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.