XPC 2014

En kæmpe tak til alle deltagere på årets XPC. Uden engagerede deltagere, der er klar til at give den max. gas i 48 timer - og stadig med et smil på læben - var der ingen lejr.

Desuden er det vanskeligt at udtrykke tilstrækkelig taknemmelighed for støtten fra vores to XPC Master Chefs, Linda og Michael. De sov ligeså lidt som os og leverede alt fra friskkværnet kaffe og varmt morgenbrød til hjemmelavet koldskål, friskskåret pålæg og frugt oghjemmelavet guacomole (dog ikke sammen). 

Tak for deltagelsen til vores første danske gæster nogensinde, SenpaiKristoffer, Senpai Christine og Edita og en særlig tak til Senpai Kristoffer for inspirerende undervisning på højt plan. 

Endelig en stor tak til Bo, David og Lasse fra Copenhagen Wuzaquan Academy for at introducere os til den traditionelle syd-Shaolin Kung Fu. Resultatet af træningen ses tydeligt på vores underarme...

Michael har taget en masse billeder, som kan ses under FB begivenheden via dette link. Vi ses igen på Orø i pinsen 2015.

Ballerup Kyokushin Karate © 2013  ¦ Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.