Start til karate i dag! Call Us Free
25609207
Aktiv Center Ballerup
Rolighedsvej 12,
2750 Ballerup

Indmeldelse

Indmeldelse i Ballerup Kyokushin Karate

Her kan du foretage en elektronisk indmeldelse  dig og/eller dit barn. Såfremt det nye medlem er under 18 år (beregnet fra fødselsdatoen) skal felterne vedr. forældre ligeledes udfyldes og samtykke og tilladelse skal ligeledes gives af en forældre.

Bemærk: der skal angives en kontakt e-mail enten i feltet E-mail eller forældre e-mail.

Se reglerne for indmeldelse og medlemskab af Ballerup Kyokushin Karate under indmeldelseformularen.

Indmeldelsesformular
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Køn
Fototilladelse
Klubben, trænere og forældre tager gerne billeder i forbindelse med stævner, træninger og klublivet. Nogle af billederne kan blive vist på hjemmesiden eller i andet materiale udgivet af klubben. Hvis der er et konkret billede med dig eller dit barn på, som du ikke ønsker at blive bragt, så tag kontakt til hjemmesidens webmaster ved brug af kontaktformularen.
Læs om klubbens brug af persondata i vores Privatlivspolitik samt ofte stillede spørgsmål og svar fra DGI Jura.

Regler for indmeldelse og medlemskab af Ballerup Kyokushin Karate

  • Medlemskabet er personligt og kan ikke overdrages, eller stilles i bero.
  • Medlemskabet er bindende indtil skriftlig udmeldelse til kassereren. Udmeldelse skal ske senest 14 dage før næste betalingsperiode.
  • Ved indmeldelse betales et indmeldelsesgebyr og efterfølgende betales kontingent for den første periode. Opkrævning sker kvartalsvis via klubbens kasserer.
  • Ved indmeldelse skal der desuden afleveres 2 pasfoto til instruktøren, der anvendes til klubbens medlemskartotek samt til et “EKO pas”. EKO er den europæiske Kyokushin organisation.
  • Senest 14 dage inden den første graduering anskaffes et EKO-pas ved henvendelse til klubbens kasserer. I passet noteres al karate erfaring, så som gradueringer, stævner, lejre og seminarer.
  • Klubben kan være lukket i forbindelse med ferie/helligdage. Der vil blive informeret om dette af instruktørerne ved opslag på Facebook eller klubbens hjemmeside.
  • Opbevarelse af værdigenstande sker på eget ansvar i alle klubbens lokaler.
  • Bemærk, at al træning og færden i klubben foregår på eget ansvar og klubben kan derfor ikke drages til ansvar for eventuelle skader sket i eller udenfor klubben.
  • Misbrug af træningsudstyr, instruktørens anvisninger eller brud på gældende regler for medlemskab giver klubben ret til øjeblikkeligt, at ophæve medlemskabet uden refusion af indbetalt kontingent.

Alle priser og gebyrer er angivet på siden PRISER OG TRÆNINGSTIDER.